Sale Travelbags: Kipling, Oilily, Eastpak, Samsonite

Korting op tassen – Op zoek naar een nieuwe tas van Kipling, Oilily, Eastpak, misschien een reiskoffer of trolley van Samsonite of een originele tas van Leontine Hagoort? Wel, je hebt geluk! De Sint is bijna in het land en webshop Travelbags heeft daarom een fijne kortingscode voor ons! Benieuwd wat de code is en wil je ook graag 5% korting op jouw nieuwe tas? Lees dan snel verder! De kortingscode die je bij Travelbags kan gebruiken om een nieuwe tas te kopen (enkele merken die je kan bestellen: Oilily, Chesterfield, Lief, Leontien Hagoort, Claudio Ferrici, Eastpak, Samsonite,…):     SINT0512     Et voilà: voer de code in in het invoervakje, en je krijgt direct de korting!     korting-castelijn-beerens Korting op Castelijn & Beerens korting-kipling Korting op Kipling korting-eastpak Korting op Eastpak korting-oilily-tassen Korting op Oilily korting-claudio-ferrici Korting op Claudio Ferrici korting-travelite Korting op Travelite

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
asos-juwelen-opbergen
Cadeau voor haar – Berg je juwelen op in stijl

Het heeft de vorm van een hartje en je kan er je mooiste juwelen netjes mee opbergen. Yup, bij Asos...

Close