Sale bij Supertrash – Donovan dress met 60 euro korting

Supertrash jurkje sale – Als je Supertrash soms wat boven je budget vindt, heb ik leuk nieuws! Vandaag hebben ze weer een ‘Steal of the Day’ waar je dit keer een Donovan dress met heel veel korting kan shoppen. Let op: deze korting is maar 24 uur geldig (tot vrijdag 9u)!Normaal kost deze little black dress 99,95 euro en nu nog maar 39,95 euro. Mocht je nog op zoek zijn naar een elegant feestjurkje, dan is dit misschien net helemaal jouw ding 🙂 Shop hem hier! supertrash-sale-uitverkoop

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zalando-sale-korting
Pre sale bij Zalando.nl – shop met korting

Bij Zalando.nl is er nu al een presale aan de gang waardoor je met flink veel korting kan shoppen (plus:...

Close