Pre sale bij Zalando.nl – shop met korting

Pre sale bij Zalando.nl – shop met korting

Bij Zalando.nl is er nu al een presale aan de gang waardoor je met flink veel korting kan shoppen (plus: alle maten zijn er nog, yes!). Je hebt geen kortingscode nodig. Enkele merken: Vans, Uggs, Tommy Hilfiger, Benneton, Diesel, Desigual (je moet er wel van houden),… Als je dus nu al wat met korting wilt shoppen voor de echte sale, is dit wel een heel fijne kans ๐Ÿ™‚  

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

4 Comments

 1. Elke
  November 26, 2012 / 6:09 pm

  Nog maar eens reclame voor een webshop. En wat was ervoor? Ohja: nog maar eens webshops en nog maar eens uggs :’) Ik vind je blog echt supersaai en raar geworden.. Het gaat maar over 3 dingen: webshops, haarstijlen (en dan duizend keer dezelfde shit) en uggs. Echt, dafuq? Waar is belletje? Looks? Outfits? Shoplogs? IETS origineels? En nee, productfoto’s posten van wat je kocht van een webshop is geen shoplog. Dat is luiheid. Wat zijn we daarmee? We kunnen zelf ook wel zien wat er te koop is, een bijdrage zou zijn: zien hoe het er dan irl uitziet. Gaat dit nog veranderen of is dit nu hoe je zelf de toekomst van je blog ziet? Pure reclame en oneindige herhalingen van hetzelfde? Want if so zou ik dat graag weten, want dat is natuurlijk je goed recht, maar dan wens ik je het beste en kan ik je unfollowen. Dit is bullshit.

  • Glamourista
   November 28, 2012 / 8:58 am

   Elke, het is je goed recht dat je mijn blog nu bullshit vindt, ik ben er zelf ook niet helemaal happy mee. Om rond te komen (en nee, dat is geen zever… als ongeveer half je maandloon opgaat aan medische kosten en thuis bijspringen), werk ik ongeveer 70 uur per week waardoor ik de laatste maanden heel erg weinig tijd overhou voor de blog. Natuurlijk wil ik Glamourista niet laten vallen en blijf ik het gewoon heel leuk vinden om te schrijven (ook al vind je dat misschien idiote artikels, dat mag natuurlijk). Als je weinig tijd hebt, moet je altijd gewoon eerst de ‘dringende’ artikels schrijven en dat is wat ik nu nog probeer te doen. Geloof me vrij dat ik het ook enorm spijtig vind… alweer een dikke week geleden haalde ik eindelijk mijn rijbewijs en ik heb er eerlijk waar nog geen tijd voor gevonden om daar nog eens een leuke personal post van te maken. En als je in de winter nooit thuis bent wanneer het licht is, is beautybloggen ook echt moeilijk (plus: je krijgt constant shit omdat je foto’s niet goed zijn). Dus is mijn focus sinds ik werk (ook in mijn persoonlijke leven hoor… ik heb nog amper make-up en nagellak) vooral naar mode verschoven, dat is een evolutie zeker?
   Dat er veel minder persoonlijke posts zijn, is ook heel zeker zo. Belle was een tijd geleden heel erg ziek, maar ik heb er niet over durven bloggen omdat het te pijnlijk was (ik wou er niet aan herinnerd worden, ook al vind ik het natuurlijk ongelofelijk lief als mensen haar veel beterschap wensen). Plus: ik heb gemerkt dat als ik over persoonlijke dingen blog (ziekte, mijn werk,Belle, mijn leven tout court), er dan veel meiden zijn die een shitdag hebben gehad, het nodig vinden om mij op mijn persoonlijke leven terug te pakken. Hele leuke mails – nooit comments – waarin je uitgescholden wordt omdat ze een winactie niet wonnen bijvoorbeeld, en dat ze hopen dat je elke dag van je leven pijn blijft houden of dat je kat snel sterft… dat soort leuks). Dan houdt het voor mij natuurlijk ook op, als mensen het nodig vinden om dat soort dingen tegen je te gaan gebruiken.

   Over een paar weken heb ik eindelijk nog eens vakantie, en het is mijn bedoeling om dan ook nog eens leuke beautyposts te gaan maken, veel foto’s van eigen outfitjes (met de dingetjes die ik gekocht heb en die je nu al op de blog zag) en misschien wat persoonlijkere dingen (zoals bijvoorbeeld over mijn belachelijke rijbewijsfoto :p). Het was allemaal veel makkelijker te onderhouden toen ik nog gewoon student was, pfoe! Hopelijk heb je nu wat meer achtergrond voor je vragen en zie je een beetje duidelijker in dat ik zelf ook wil dat Glamourista terug iets persoonlijker en minder droog gaat worden ๐Ÿ™‚

 2. elke
  November 28, 2012 / 10:32 pm

  Dankje voor je antwoord. Ik ben blij dat ik eens gereageerd heb, nu weet ik tenminste dat dit ook niet echt is wat je zelf wil. Het stoort me voor de duidelijkheid dus ook niet dat je blog evolueert omdat je interesses evolueren, enkel dat het allemaal zo steriel is. Maar misschien kan je toch beter even de tijd nemen – ook al heb je er niet veel – om daar je lezers in het algemeen wat over te informeren, want ik ben jammer genoeg niet de enige die zo denkt/dacht, en waarschijnlijk wel een van de vasthoudendste.
  Verder spijt het me te horen van Belleke, ik hoop echt dat alles goed is gekomen en dat we ze gauw nog eens terug zullen zien. En dat mensen zulke reacties geven op je persoonlijke posts is natuurlijk ook bedroevend. Ik begrijp wel dat je je daartegen wil beschermen, maar voor mij maken die stukjes je site net leuk. Dus I guess dat je voor niemand goed kan doen :p
  Ik ben benieuwd naar wat je ons in je vakantie zal voorschotelen (en nu ik toch zo commentaar aan het spuien ben: mss is het beter voor je blog om dan wat vooruit te schrijven ipv even een kort bombardement aan leuke posts uit enthousiasme, zodat we langere tijd af en toe van eentje kunnen genieten ๐Ÿ˜‰ ). En proficiat met je rijbewijs ๐Ÿ˜‰

  • Glamourista
   December 3, 2012 / 6:36 pm

   Hehe, dankjewel ๐Ÿ™‚ Ik ben trouwens wel oprecht blij met je commentaar hoor! Ergens voelde ik wel dat ik wat te hard op automatische piloot aan het bloggen was, maar omdat ik er nooit iets over hoorde, dacht ik dat iedereen het nog wel รงava vond. Normaal ga ik deze of volgende week nog eens met Belle naar de dierenarts voor een check-up (en dan wordt zij ineens mijn eerste ‘help-ik-ga-alleen-rijden-ritje’…ieh) en ik zal proberen jullie daar ook een beetje van op de hoogte te houden ^^ Enne, je hebt een punt met die bombardementen, haha ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.