Outfit: Classy Essentiel jurkje

Dit prachtige jurkje van Essentiel Antwerp viel mij al even op in de Zalando-webshop. Omdat ik de kleur en snit zo mooi vind, besloot ik om er maar eens een ‘outfit of the day’ mee te knutselen, alweer veel te lang geleden! Hoeveel euro kost deze outfit of the day volgens jullie? Lees snel verder om de totaalprijs te kennen en om meer info over deze heerlijke kledingstukken en accessoires te krijgen! essentiel-jurkje-online

 1. Asos oorbellen: 16,67 euro
 2. Zalando: Vanessa Bruno Athé clutch: 124,95 euro
 3. Zalando: Essentiel Antwerp jurkje: 179,95 euro
 4. Assem: Progetto laarzen: 194,95 euro
 5. Bijenkorf: Guerlain La Petite Robe Noire parfum : 54,56 euro
Totaalprijs: 571,08 euro! 
Wat denken jullie? Betaalbaar of best pittig voor één outfit?
2 Comments
 1. Goh, in eerste instantie lijkt het veel maar eigenlijk valt het nog goed mee! Nu heb je nl enkel het duurdere kleedje maar een outfit met een broek (broek + topje + trui + sjaal + …) kost vaak nog meer dan die 180 euro van dat kleedje natuurlijk 🙂
  Ik zou dit kleedje alleen kopen in de sale of anders niet… max 100 euro zou ik er aan uitgeven denk ik. Bij schoenen een beetje hetzelfde, ze moeten het echt waard zijn om boven de 100 euro te gaan (al zit je daar qua winterlaarzen bijna altijd al boven wil je iets fatsoenlijks helaas).
  Thank god for a full time job right 😉

  1. Amai, zeg dat wel 😉 Ik denk inderdaad dat ik dit jurkje misschien zou halen als het in de sale is! Ik vraag me af of ze bij Zalando ook wachten tot 1 januari (of 2 januari) voor de solden, het zou leuk zijn als het ietsje vroeger zou zijn :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
tassen-2012-tassen-2013-tassentrends-oilily-carry-all
Tassentrends winter 2012/2013 – de leukste tassen 2012/2013

Tassentrends winter 2012/2013 - Deze winter zijn er enkele hele duidelijke tassentrends te bespeuren: zo zijn er de tassen met...

Close