OPI online kopen – De beste O.P.I webshops

OPI online kopen – Webshop Transdesign is al even geleden gestopt met het online verkopen van de nagellak van O.P.I. Gelukkig zijn er nog vele andere webshops zoals Beautybay, Asos en Nelly (Ebay even niet meegerekend) waar je zonder zorgen échte O.P.I-nagellak kan bestellen. Het grote probleem met OPI bestellen is dat veel shops op Ebay nep-O.P.I aanbieden: dat is zonde van je geld, maar je krijgt er ook niet de kwaliteit voor terug die de echte O.P.I-nagellakjes wel hebben. En, ook handig: bij welke webshops kan je met Paypal betalen?

O.P.I webshop – the Beautybay

Mijn favoriete webshop waar ik O.P.I koop, is zonder twijfel The Beautybay (je kan in dit artikel mijn ervaring met Beautybay lezen). Alle flesjes O.P.I zijn origineel, ze hebben de nieuwste collecties in huis en de verzending is gratis. Ook leuk: ze hebben nog vele andere bekende nagellakmerken zoals Deborah Lipmann, Essie, Orly, China Glaze, Ciaté,…  Je kan met Paypal betalen bij the Beautybay! Je kan zoeken per collectie (Skyfall, Germany, Minnie Mouse,…) en per kleur! Bij Beautybay betaal je ongeveer 14 euro per flesje (de normale prijs). Shop bij Beautybay! koop-opi-online

OPI bestellen bij Asos

Ook Asos heeft OPI in het assortiment. De verzending duurt iets langer dan bij The Beautybay en de verzending is ook niet altijd gratis (pas als je op een bepaald bedrag zit). Vaak hebben ze wel veel keuze en ook vele andere nagellakmerken en beautymerken! Ook bij Asos kan je met Paypal betalen. Shop bij Asos opi-webshop-online-bestellen

O.P.I online webshop: Nelly.com

Nog zo’n grote en leuke webshop die ook make-up verkoopt! Wel, niet alleen make-up… ook nagellak! Zo kan je dus ook je geliefde flesjes O.P.I kopen bij Nelly en lekker handig betalen met Paypal. Eerlijk gezegd vind ik Nelly nogal duur… bijna 20 euro per flesje! Shop OPI bij Nelly! opi-online-kopen-nederland

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
uggs-sale
Uggs sale – korting op UGGs bij online shop: hoge kortingen op UGGs

Uggs sale - UGGs online kopen kan soms veel korting op UGGs opleveren! Zo heeft webshop een grote UGGS sale...

Close