Mijn grote UGG-dilemma – welke UGGs kopen?

UGGs online kopen : mijn besluit stond al enkele weken vast… ik zou een paar UGGs gaan kopen. En niet zomaar een paar UGGs, ohnee, een bijzonder paar UGGs. Ik in UGGs, ik moest er ook nog aan wennen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, begon ik als een gek te twijfelen toen ik op een ander paar UGGs botste en ze er wel érg leuk uitzagen ‘in real life’. Wat nu gedaan?

UGGs online kopen

Het eerste paar UGGs, de UGG Australia Junipero laarzen, zitten dus al een hele poos in mijn hoofd. Ze zien er nog heel netjes en beschaafd uit, hebben een dikke zool (deze winter geen ‘slippertjes’ tegen vreemde mensen voor mij) en hebben een heerlijke vachtvoering. Daarbij denk ik ook dat ik ze echt heel fijn zou kunnen combineren met ongeveer mijn hele kledingkast. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik ‘boenk’ verliefd zou worden op een ander paar UGGs… uggs-online-kopen-uggs-sale UGG Australia Junipero 289,95 euro / UGG Australia classic short sparkle bronze 219,95 euro De UGG classic short sparkle . Ik ben een ‘blingbitch’, een ‘kitschbitch’ en ik begin spontaan te kirren als ik ook maar iets glinsterends zie. Stel je eens voor: je loopt – na een lange, zware werkdag – door de donkere (ahja, je vertrekt ‘s ochtends in het donker en komt ‘s avonds thuis in het donker) straten van je mooie stadje. Je ziet iets schitteren. Het zijn UGGs. Ja, UGGs. Stilletjesaan sluip je dichterbij… jeetje, wat glimmen die UGGs belachelijk mooi. Je kijkt naar je nagels (deze manicure heb je ‘triple glitter’ gedoopt) en begint te lachen. Je schudt met je hoofd en denkt bij jezelf: “Trijn, je gaat het nooit leren he”.  Een diepe zucht en je schuifelt maar weer huiswaarts, door de snerpende kou met je vermoeide lijfje. Maar die mooie glimmende UGGs, die krijg je niet meer uit je hoofd. Lieve dames (en heren?), jullie begrijpen: dit is veel groter dan ‘maar een paar UGGs’. Nee, dit is een innerlijk duel tussen ratio en emoties (oh, de dramaqueen in mij is lekker bezig vandaag), tussen verstand en hartstocht. Oh, what to do?

3 Comments
  1. Ik zou gaan voor de laarzen, niet voor de glitters, and trust me, im as much glitter as you can imagine.
    Die glitter uggs zijn zo wat het model dat over and done is, en met die laarzen ga je zo veel meer kunnen combineren!

    1. Ik neig ook veel meer naar de gewone UGG-laarzen nu. Als ik die glitters toch nog graag wil, moet ik ze misschien maar alleen in de sale shoppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
armband-silvia-toledano-16995-zalando1
Prachtige armband Sylvia Toledano – Zalando

Deze armband is niet goedkoop... maar wel prachtig! Dit is een leuk cadeau voor een heel bijzonder iemand die gek...

Close