MAC fabulousness warm eyes bij Bijenkorf – M.A.C. online kopen

M.A.C online kopen? Ohja. En zelfs de limited editions uit M.A.C. Fabulousness (de felbegeerde kerstcollectie 2012/2013). Jazeker! Ik zat op de site van de Bijenkorf te kijken en spotte deze limited editions: perfect voor iedereen die geen M.A.C-counter in de buurt heeft of als de palettes uitverkocht zijn. Deze hele collectie is te koop bij de Bijenkorf webshop. Voor 43 euro is dit misschien een heel leuk cadeau voor je make-up-crazy vriendin (of gewoon lekker voor jezelf). Handig: je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je fake M.A.C koopt! Shop M.A.C. online!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
uggs-online-kopen-uggs-sale1
Mijn grote UGG-dilemma – welke UGGs kopen?

UGGs online kopen : mijn besluit stond al enkele weken vast... ik zou een paar UGGs gaan kopen. En niet...

Close