Handige reistas van Pieces

Een reistas is niet zo makkelijk te vinden. Nouja, een goede niet 😉 En net zoals met mijn andere tassen, ben ik echt ongelofelijk picky en heb ik een hoop eisen voor een goede reistas. Tegenwoordig beginnen die eisen ook al door te sijpelen naar mijn keuze in schoenen, help! Maar goed, waarom vind ik deze reistas van Pieces dan zo leuk? Laten we beginnen met de kleur: elke tas met een cognacbruine kleur heeft al een zware voorsprong in mijn hoofd. Biased, zeggen ze dan. Ook heb ik graag tassen die gemaakt zijn van echt leer en met een flink voorvak (ken je dat, dat je in de trein in je megatas naar je treinticketje loopt te zoeken en uiteindelijk de hele inhoud uit de tas geplukt wordt? Voilà ;)) en lange hengsels (dat snijdt wat minder in je schouders). Yup, deze tas van Pieces staat zeker op mijn wishlist!  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
essentiel-jurk-outfit-online
Outfit: Classy Essentiel jurkje

Dit prachtige jurkje van Essentiel Antwerp viel mij al even op in de Zalando-webshop. Omdat ik de kleur en snit...

Close