De Bijenkorf weekendsale – sale op Supertrash, Ash,…

Zin in sale? De Bijenkorf heeft dit weekend een weekend only sale! Vandaag alleen nog kan je dus de leukste schoenen, kledij, cosmetica en nog veel meer aan een veel lagere prijs kopen! De korting geldt alleen vandaag nog en op bepaalde merken (Ash, Supertrash, Tommy Hilfiger, Fab, Superdry,…) dus ga snel een kijkje nemen! Kijk hieronder naar enkele voorbeelden van schoenen, kleding en tassen die je nu in de sale kan vinden (een kleine tip: je kan zelfs Minnetonka’s nu wat goedkoper kopen!).

Bijenkorf sale

Ga snel naar de webshop van de Bijenkorf en profiteer van deze sale! supertrash-sale-uitverkoop Supertrash sale sam-edelman-sale-uitverkoop Sam Edelman sale minnetonka-sale-uitverkoop Minnetonka sale ash-sale-uitverkoop Ash sale ash-sale-korting Ash sale

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
galajurken-2012-2013-feestjurken
Galajurken 2012/2013 – de leukste little black dresses : 30 galajurken

Nog geen galajurk of feestjurk kunnen shoppen voor de feestdagen? Of misschien ben je gewoon wel toe aan een nieuwe...

Close