Wishlist Spartoo.nl

Goudkleurige tassen hebben mijn hart nogal snel gestolen. Ik zal het maar gewoon toegeven: ik heb een zwak voor goudkleurige tassen, ja. Een van mijn eerste goudkleurige tassen kreeg ik als prille twintiger (of misschien was ik net nog 19) toen ik moest leren voor een gruwelijk moeilijk examen. Eigenlijk was het bedoeld als troostcadeau zodat ik zou stoppen met huilen en ging leren (faalangst is zo leuk, joh) en als bij wonder lukte het! Het exemplaar van de Hema (daar kwam ie van) was jammer genoeg snel stuk, en deze dame had geen gouden handtas meer. Tot ze naar Barcelona ging en daar een leukerd met een goudkleurige bloem spotte: die ging van mij worden! Toen de lieve Chinese dame me ook nog eens zei dat hij “Muy de moda en veLano” (ja, echt!) was, besloot ik dat het een heerlijk souvenirtje aan een heerlijke reis zou worden en kwam de tas mee. Maar mooie (en goedkope) tassen duren niet lang en ik begon af te kicken van de gouden schoudertassen. Tot ik enkele maanden geleden in Knokke op een leuk en klein gouden tasje stootte. En sindsdien begint het weer… de goudkoorts! Ik kan je zeggen dat ik het dan nu ook zwaar te pakken heb met deze supertoffe goudkleurige/bronskleurige tas van Petite Mendigote… lekker groot, van echt leer en ietwas opvallend. Oh, en de voering is van roosjesprint! Heel, heel misschien hangt ie binnenkort wel om mijn schouders om me te vergezellen naar een werkdag of om gezellig mee te gaan shoppen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
sale-uggs-outlet-sale
UGGs sale – Assem.nl UGGs outlet sale

UGGs sale - Wist je dat webshop Van den Assem.nl altijd een outlet heeft? En dat ze zelfs een UGG...

Close