Winterjassen 2013 – rode wollen winterjas van S. Oliver

Winterjassen 2013 – Een opvallende winterjas, ik ben er iedere winter weer naar op zoek! Deze prachtig rode winterjas vond ik op Zalando en hij heeft mijn hart gestolen! De kleur van deze wollen mantel is ietwat donkerder rood (ik hou niet van tomatenrood bij mezelf) en hij heeft een erg mooie snit.      

winterjassen-2012-2013-rode-wollen-mantel-s-oliver-winterjas-19995

(Klik op de afbeelding voor meer details)

Deze rode wollen wintermantel kost 199,95 euro en is van het merk S. Oliver. Bekijk nog veel meer leuke winterjassen in de walk-in closet! (Er is nu trouwens midseason sale bij Zalando, dus wees er snel bij voor de 30% korting!).

1 Comment
  1. Ik heb vorig jaar net 2 nieuwe gekocht, olijfgroen en een zwarte met geweldig grote muts, meer sier dan praktisch, maar allebei geweldig. Doe er voorlopig nog wel even mee hopelijk, ben zo lang op zoek geweest want ik ben erg kieskeurig als het op winterjassen aankomt, haha. Maar deze is ook heel erg mooi, erg mooie kleur rood!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zalando-shoptegoed-winnen
Win 100 euro shoptegoed bij Zalando.nl

Wil jij graag 100 euro shoptegoed winnen bij Zalando.nl? Mooi zo! Lees snel verder en lees wat je moet doen...

Close