OPI The man with the Golden Gun online kopen bij Beautybay.com

OPI online kopen is nog zo makkelijk niet: niet alle webshops zijn betrouwbaar en op bijvoorbeeld Ebay zijn er veel verkopers die nep-O.P.I. aanbieden en zeker met deze limited edition ‘The Man with the Golden Gun” ga je erg voorzichtig moeten zijn! Ik besloot mijn flesje alvast te bestellen bij the Beautybay.com want deze topcoat met echt bladgoud moet en zal van mij worden! De laatste tijd ben ik weer helemaal into nagellak met flakies, dus dit leek me wel een mooie uitbreiding van mijn collectie. I’ll keep you posted 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
asos-sale-essie-nagellak
Asos midseason sale – korting tot 70% in de sale

Asos sale - Bij webshop Asos is de midseason sale nu ook begonnen: ze geven hoge kortingen tot wel 70%,...

Close