Lekker warme laarzen voor de winter en herfst

Op zoek naar lekkere warme laarzen? Komt dat goed uit, ik ook 😉 In de winter heb ik altijd koude voeten en dit jaar heb ik me voorgenomen om warme laarzen te kopen. Welke weet ik nog niet (er is zo ongelofelijk veel keuze), maar warm zullen ze wel zijn! Soms is het een vervelende taak om lekker warme en mooie schoenen te vinden, maar sinds de UGGs ten tonele verschenen, hebben veel merken het concept overgenomen. Hallo fashionable en warme schoenen! Er zijn nu zelfs sneakers met een vachtje vanbinnen!     Photobucket Photobucket

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kortingscode-zalando
Korting bij Zalando.be – kortingscode Zalando voor studenten

Kortingscode Zalando - Bij Zalando heb je dit weekend een hele fijne korting van 20% als je student bent. Op...

Close