Kortingscode Zalando.be – kortingscode solden Zalando

Kortingscode Zalando Webshop Zalando.be heeft drie kortingscodes die je kan gebruiken om met lekker veel korting te shoppen. Je kan tot 15 euro korting krijgen als je een van deze kortingscodes gebruikt. Zalando heeft regelmatig kortingscodes buiten de sale (vaak kan je geen Zalando kortingscodes gebruiken als het sale is omdat je dan sowieso al lekker veel korting krijgt) en dit keer zijn er 3 kortingscodes in omloop. Kijk snel verder om je korting te pakken!

Kortingscode Zalando

Er zijn 3 kortingscodes: Kortingscode 1EUBELG05 (5 euro korting als je voor minstens 30 euro bestelt) Kortingscode 2: EUBELG10 (10 euro korting als je voor minstens 80 euro bestelt) Kortingscode 3: EUBEL15 (15 euro korting als je voor minstens 120 euro bestelt)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
opi-the-man-with-the-golden-gun-online-kopen-webshop
OPI The man with the Golden Gun online kopen bij Beautybay.com

OPI online kopen is nog zo makkelijk niet: niet alle webshops zijn betrouwbaar en op bijvoorbeeld Ebay zijn er veel...

Close