korte kapsels 2013

Korte kapsels 2013 – korte kapsels voor dames 2013

October 7, 2012
korte-kapsels-2013-zwart-beckham

Korte kapsels 2013Korte kapsels voor dames zijn helemaal hip! Miley Cyrus heeft nu een kort kopje, net als Shakira en nog vele andere celebrities. Wij verzamelden alvast dé haartrends voor korte kapsels in 2013 voor jou, veel plezier met deze kapselinspiratie!

Korte kapsels 2013 : blonde kapsels

Het is altijd lekker makkelijk om kapsels op te zoeken per kleur, toch? Tenminste, dat doe ik vaak toch: als ik zelf een blonde haarkleur heb (zoals nu), ben ik veel sneller geneigd om blonde kapsels op te zoeken dan kapsels met een bruine haarkleur. Dus: een hele hoop leuke korte kapsels in een blonde kleur!

korte-kapsels-2013
Groot nieuws in Kapselland: Miley Cyrus heeft haar haren kort laten knippen en laten blonderen dus zij gaat nu met een bdoor het leven. Veel fans waren erg teleurgesteld, maar ik vind het alvast heel edgy staan! Heel tof kapsel, jazeke

Meer info over het korte kopje van Miley Cyrus

korte-kapsels-2013
Nog zo’n edgy kort kapsel voor dames: een fauhawk! Dit is echt een kapsel voor durvers en misschien niet het beste idee om als eerste korte kapsel te nemen (als je dit te stoer vind, er zijn nog zat korte kapsels in dit artikel!), maar heel gaaf is het zeker wel! Zou jij zo’n stoer kort kapsel aandurven denk je?

korte-kapsels-2013
Een nieuwe soort bij de korte kapsels: de korte bob. We kennen een gewone bob al lang en vorig jaar zagen we steeds vaker leuke lange bobkapsels. Nu is er dus ook het korte bobkapsel: lekker pittig maar ook tegelijkertijd nog klassiek.

korte-kapsels-2013
Nog een variatie op het korte bobkapsel, alleen zijn de puntjes van het haar naar binnen geföhnd.

korte kapsels 2013
Kennen jullie dit korte kapsel nog? Paris Hilton had dit kapsel toen ze bekend werd: een kort blond kapsel met een zijlingse pony (sideswept bangs, als je nog meer kapselinspiratie zou gaan opzoeken). Dit is best een lief kapsel, maar er kruipt best wat werk in om je korte lokken mooi in bedwang te houden.

korte kapsels 2013 blond
De kapsels kunnen nog korter gaan! Kijk maar eens naar dit korte kapsel van Victoria Beckham: haar haar lijkt hier wat langer door de lange lok. Het is ook altijd een goed idee om wat highlights toe te laten voegen aan dit soort kapsel zodat er wat meer leven inzit.

korte-kapsels-2013
Een kort kapsel in een hele koele blonde kleur, bijna tegen platinablond of grijsblond aan. Deze haarkleur staat je trouwens het mooiste als je een lichte huidskleur hebt en lichte ogen. De snit van dit korte kapsel is asymmetrisch, maar zo mooi!

korte-kapsels-2013
Een kort kapsel in een hele mooie, koele blonde haarkleur. Deze snit staat heel leuk bij de meeste vormen van gezicht: meiden met een langwerpig gezicht, rond gezicht en zelfs hartvormig gezicht zouden heel leuk staan met dit korte kapsel.

korte-kapsels-2013

korte-kapsels-2013

Korte kapsels 2013 : bruine kapsels

Heb je een bruine haarkleur en zoek je inspiratie voor korte kapsels? Dan kunnen deze leuke kapsels je misschien wel op weg helpen! Misschien ben je ook gewoon van plan je haren bruin te verven, dan komen deze korte kapsels ook van pas!

korte kapsels 2013
Een heel pittig kort kapsel, waar je iedere dag maar heel erg weinig werk aan hebt. De korte kapsels 2013 voor dames zijn snel, makkelijk en toch nog heel vrouwelijk.

korte kapsels 2013
Korte kapsels voor dames hoeven helemaal niet saai of duf te zijn: kijk maar naar dit heerlijke korte kapsel met erg opvallende highlights. In 2013 gaan we trouwens enorm vaak zulke opvallendere kapsels zien met kleuraccenten. Denk maar aan Dip dye haarkleuren, ombré hair of felle haarkleuren.

korte kapsels 2013
Anne Hathaway toont hoe vrouwelijk korte kapsels toch nog kunnen zijn. Deze korte pixie cut staat haar prachtig!

korte kapsels 2013
Een kort kapsel met waves staat ook nog steeds heel leuk en vrouwelijk!

korte kapsels 2013
Victoria Beckham heeft een van de beroemdste korte kapsels voor dames! Haar korte haren worden heel vaak gevraagd aan kappers en dat is totaal begrijpelijk: haar korte kapsel is tijdloos en mooi!

korte kapsels 2013
Heb je bruin haar maar ben je bang dat je korte kapsel wat te hard zal overkomen? Dan kan je altijd nog enkele prachtige karamelkleurige highlights in je korte haren laten zetten om de look wat zachter te maken.

korte kapsels 2013
Natalie Imbruglia werd bekend met haar korte haren, hier heeft ze iets langer haar maar het staat haar nog steeds prachtig! Haar bruine haarkleur doet haar blauwe ogen ontzettend goed uitkomen, vind je niet?

Korte kapsels 2013 : zwarte kapsels

Wie ‘korte kapsels‘ zegt, zegt ‘Rihanna‘! Rihanna liet enkele jaren geleden haar haren kort knippen en werd vaak met de allerstoerste korte kapsels gespot.

korte kapsels 2013
Dit is nog een redelijk braaf kort kapsel van Rihanna. Zij heeft al zoveel korte kapsels gehad dat ik binnenkort een artikel zal wijden aan de korte kapsels van Rihanna.

korte kapsels 2013
Een beetje een punky kort kapsel, maar wel ongelofelijk leuk!

korte kapsels 2013
Een kort kapsel met pony is vaak ook een hele leuke combinatie! Door de pony en het korte haar komen je ogen vaak heel goed uit, net als je jukbeenderen.

Wat vinden jullie van deze korte kapsels voor dames? Zien jullie veel verschil tussen de korte kapsels 2012 en de korte kapsels 2013?

Nog enkele leuke korte kapsels 2013:

Alle kapsels uit het filmpje nog eens op een rij, zo kan je ze beter bekijken en meenemen naar je kapper als je dat graag wilt!

korte-kapsels-2013

korte-kapsels-2013-blond

korte-kapsels-2013-bob

korte-kapsels-2013-krul

korte-kapsels-2013-5

korte-kapsels-2013-6

korte-kapsels-2013-7

korte-kapsels-2013-8

korte-kapsels-2013-9

korte-kapsels-2013-10

korte-kapsels-2013-11

korte-kapsels-2013-12

korte-kapsels-2013-highlights

korte-kapsels-bob-2013

You Might Also Like

No Comments

 • Reply 35 Cute Short Hairstyles for Women | The Best Short Hairstyles 2015 January 10, 2015 at 19:21

  […] Source […]

 • Leave a Reply

  Loading Facebook Comments ...
  Close
  Read previous post:
  les-tropeziennes-uggs
  Lekker warme laarzen voor de winter en herfst

  Op zoek naar lekkere warme laarzen? Komt dat goed uit, ik ook ;) In de winter heb ik altijd koude...

  Close