Handige schooltassen

Handige schooltassen

Voor de studenten is het academiejaar ook alweer begonnen. Ik herinner me nog hoeveel problemen ik als hogeschoolstudent had om al mijn spullen van en naar de hogeschool te krijgen. Op den duur huurde ik wel een locker, maar wij hadden zoveel huiswerk te doen dat je uiteindelijk al je boeken weer mee naar huis moest nemen. Mijn favoriete tassen op school waren rugzakken of shoppers: daar kon lekker veel in! Deze tas is ook heel handig: hij heeft wat weg van de bekende Longchamp-shoppers en er zit nog een fijn voorvak in. Ook zijn ze heel wat goedkoper en zijn ze verder in hele leuke kleuren beschikbaar. Welke tas gebruiken jullie als schooltas? Of toch liever een rugzak of messengerbag?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web