Handige schooltassen

Voor de studenten is het academiejaar ook alweer begonnen. Ik herinner me nog hoeveel problemen ik als hogeschoolstudent had om al mijn spullen van en naar de hogeschool te krijgen. Op den duur huurde ik wel een locker, maar wij hadden zoveel huiswerk te doen dat je uiteindelijk al je boeken weer mee naar huis moest nemen. Mijn favoriete tassen op school waren rugzakken of shoppers: daar kon lekker veel in! Deze tas is ook heel handig: hij heeft wat weg van de bekende Longchamp-shoppers en er zit nog een fijn voorvak in. Ook zijn ze heel wat goedkoper en zijn ze verder in hele leuke kleuren beschikbaar. Welke tas gebruiken jullie als schooltas? Of toch liever een rugzak of messengerbag?

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-sale-supertrash-korting
Supertrash sale – wat ga ik tijdens de Supertrash winter sale shoppen?

Supertrash Sale - De sale duurt nog even, maar als je slim bent, kijk je alvast welke kleding en schoenen...

Close