Halloween juwelen – Boticca.com

Het is bijna Halloween, en dan is het natuurlijk heel leuk om jezelf te verkleden en helemaal op te maken in een of ander eng beest. Maar wat als je het graag wat neutraler wilt houden? Dan zijn deze superleuke juweeltjes van Boticca een heel goed idee! Rachel Entwistle is de ontwerpster van deze prachtige juwelen. Zie jij jezelf al rondlopen met deze leuke spinnen en vleermuizen? boticca-juwelen-halloween Een vleermuisje om je nek? 122 euro. boticca-juwelen-halloween Nog meer vleermuizen, maar deze keer voor in je oren:: 98 euro boticca-juwelen Of misschien ben je eerder een spinnenliefhebber en wil je graag een koppel spinnen in je oren? Deze lieflijke spinnetjes kosten 167,50 euro. Wat denken jullie van deze juwelen? Creepy or cool? 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
liebeskind-sale-tassen
Nieuwe collectie Liebeskind Berlin bij Damestassenenzo – sale Liebeskind tassen

Webshop Damestassenenzo heeft de nieuwste collectie Liebeskind tassen (Liebeskind Berlin) binnen en dat wilt natuurlijk zeggen dat de oude collectie...

Close