Gebreid jurkje van King Louie

Dat ze bij King Louie leuke kleding hebben, wist ik al langer. Maar ik was helemaal overtuigd toen ik dit prachtige gebreide jurkje zag. Deze truijurk is grijs met prachtige bloemen, perfect voor deze winter en herfst! In de collectie winter 2012/2013 zien we veel warme en mooie jurken terug, maar dit jurkje is voor mij toch echt een van de leukste jurkjes die ik al gespot heb. Wat vinden jullie van deze grijze gebreide jurk met patroon? Houden jullie meer van effen gebreide jurken of mag een printje heus wel? gebreid-jurkje-truijurk-king-louie-9795

       

Klik voor een grotere foto en meer info op de foto!

Dit prachtige gebreide jurkje kost 97,95 euro en koop je online bij Zalando.  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kortingscode-sarenza-korting
Kortingscode Sarenza – korting op de leukste schoenen

Kortingscode Sarenza - Op zoek naar een kortingscode voor Sarenza? Dan heb je er nu eentje gevonden! Kijk snel verder...

Close