De Bijenkorf Drie Dwaze Dagen – shop online in de webshop

De Bijenkorf Drie Dwaze Dagen komen er weer aan, en vaak houdt dat in: veel gedram en gedoe om leuke spullen met flinke kortingen te kopen (de sale is er niks bij!). Maar daar hebben ze natuurlijk een heerlijke oplossing voor: je kan alle spullen uit de Drie Dwaze Dagen-boekjes ook online shoppen! Let wel op: de webshop gaat iedere dag pas open om 9 uur tijdens de Drie Dwaze Dagen. Klik hier om naar de webshop te gaan! Nog meer nieuws over deze Drie Dwaze Dagen? Volg Glamourista.nl dan op de voet, wij laten enkele leuke highlights zien per dag!

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
165404_350_A
Handige schooltassen

Voor de studenten is het academiejaar ook alweer begonnen. Ik herinner me nog hoeveel problemen ik als hogeschoolstudent had om...

Close