Leuke schooltas: een shopper met portemonnee!

Als ik denk aan mijn jaren op de hogeschool, was dat voor mij vooral een strijd. Blokken als een papegaai was mijn ding niet en we moesten kilo’s boeken meesleuren (leuk hoor, vertaler willen worden en op sommige dagen je Dikke van Dales Spaans of Frans en je Petit Robert mee moeten zeulen). Bahbah 😉 Die periode stond bij mijn klasgenootjes ook bekend als de Oililyperiode (what was I thinking!) en ik had soms iedere maand wel een andere tas bij omdat ik nooit iets vond dat goed genoeg was. Frustratie alom. En jammer dat ik nog niet genoeg webshops ontdekt had en mijn fashion sense nog niet zo ontwikkeld was. De shopper die ik nu aan jullie win tonen, is gewoonweg heerlijk! Natuurlijk hoef je deze tas niet alleen voor school te gebruiken, hij lijkt me ook een hele fijne werktas! Volgens mij zouden mijn boterhammetjes, fruit, water en alle andere spulletjes hier heel handig inpassen 😉 Het lijkt me een erg fijne schoudertas met een lekker lang hengsel (veel beter voor je rug!) en in een kleur die je goed kan combineren. Hij is trouwens van David Jones en is gemaakt uit nepleer. schooltas-shopper

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
foto-2
Challenge: Bye-bye 5 things!

Ik heb te weinig kamer voor mijn spullen. Oké, eerder omgekeerd... Te veel spullen voor mijn kamer. En quite frankly,...

Close