Geen budget voor echte UGGs en Minnetonkas?

Oh, ik begrijp het maar al te goed! Misschien wil je geen honderden euro’s uitgeven aan dat paar UGGs of aan een leuk paar Minnetonka’s met franjes? Of misschien heb je dat budget gewoon niet? Dan is dit misschien wel een leuke tip: de schoenen van Les Tropeziennes par M.Belarbi bij Spartoo! Ik zat een beetje te browsen op hun website toen ik botste op deze leuke nep-Minnetonka’s. Supertof, want ik zoek al maanden naar leuke Minnetonka’s (ik vind de echte wat te duur omdat ik niet zeker weet hoeveel seizoenen ik ze zal dragen). Ik vind het ongelofelijk leuke schoenen (maar ik heb dan ook een ongelofelijk zwak voor franjes) Photobucket Photobucket En deze UGG-like schoenen? Natuurlijk, het is niet the real deal, maar zolang je voeten maar lekker warm blijven toch?

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
winterjassen-2012-winterjassen-2013
Winterjassen 2012 – winterjassen 2013

Winterjassen 2012 - Een lekker warme winterjas is altijd een must in de winter: de winterjassen mogen niet te koud zijn,...

Close