Disney Couture Juwelen – online bij Asos

Disney Couture Juwelen – online bij Asos

Disney couture online – De webshop Asos kennen we nu natuurlijk bijna allemaal al jaren, maar wisten jullie dat ze ook hele leuke juwelen van Disney Couture verkopen? Ze hebben nu een hele leuke nieuwe collectie online staan, ik ben alvast benieuwd wat jullie favoriete juweel uit deze collectie is! Behalve online, kan je de Disney Couture sieraden ook in België (Antwerpen) kopen, als je op zoek bent!  

Disney Couture online

Gelukkig hoef je niet persé helemaal naar Antwerpen om de leuke sieraden van Disney Couture te kunnen kopen (al is een bezoekje aan de Disney Store op de Meir in Antwerpen écht ongelofelijk de moeite waard!), je kan ze ook fijn online bestellen! Als ik je een kleine tip mag geven: de juwelen van Disney Couture vliegen vaak echt de winkels (ook online) uit, dus als je een stuk ziet dat je leuk vindt, dan zou ik het zo snel mogelijk kopen! Anders moet je Ebay afschuimen en betaal je er drie keer zoveel voor!   disney-couture-online-ring-believing-beginning Deze ring heeft een prachtige boodschap: Believing is just the beginning. Mooi he? 42,65 euro Meer details disney-couture-online-belgie-armband Voor deze armband heb ik nu echt al maanden een zwak (ik durf hem alleen nog niet te kopen omdat ik hele dunne polsen heb): “Have faith in your dreams”. 49,67 euro Meer details disney-couture-online-ketting Dit übersnoezige parapluutje heeft ook mijn hart gestolen… 63,98 euro Meer details disney-couture-tinkerbell-ketting Tinkerbell mag natuurlijk niet ontbreken bij Disney Couture! Wat denk je van deze lieve ketting? 106,63 euro Meer details disney-couture-belgie-online-winnie-the-pooh Wat lief! De honingpot van Winnie the Pooh… aawww! 92,41 euro Meer details disney-couture-ring Het kasteel van Assepoester om jouw vinger? Waarom niet! 17,06 euro Meer details disney-couture-online Niet alleen de pot honing van Winnie kreeg een plaatje in deze collectie, ook Winnie The Pooh zelf staat lekker in de spotlight! 98,10 euro Meer details disney-couture-online-shop-zeven-dwergen ‘Beter 7 dwergen aan je hand, dan 10 in de lucht’ moeten ze bij Disney Couture gedacht hebben. Ongelofelijk origineel, maar misschien niet zo handig. Hoewel… het perfecte – en stylish – verdedigingsmiddel 😉 63,98 euro Meer details Disney-couture-online-shop En als je geen zeven dwergen aan je vinger wilt, kan je ze altijd nog om je nek hangen! 83,88 euro Meer details disney-couture-online-wrap-armband Liever een minder opvallende Disney-armband? Dan is deze leuke wraparmband vast wat voor jou! Er hangen enkele leuke paraplu’s aan en bedels van de bekendste Disneypersonages. 106,63 euro Meer details

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. September 8, 2012 / 10:08 pm

    Sommige items vind ik helemaal niks, maar er zitten ook hele mooie dingen tussen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.