Wishlist: Air step wedge sneakers

Eigenlijk wist ik nooit wat ik van die nieuwe hype, wedge sneakers, moest vinden. Het stond stoer, maar was het wel wat voor mij? Mijn stijl kan je meestal omschrijven als casual maar erg vrouwelijk. Je zal me niet snel zonder hakken zien, of het moeten platte laarzen zijn. Toen ik dan een een tijd geleden voor de eerste keersneaker wedges paste, viel ik dan ook behoorlijk uit de lucht: wat zaten die dingen ongelofelijk lekker! En toen gebeurde het ondenkbare: ik moest en zou een lekker paar wedge sneakers hebben! sneaker-wedges De zoektocht begon, maar moeilijk als ik ben met schoenen, vond ik niet direct iets. Ik zoek namelijk altijd perfectie, misschien een slechte eigenschap? Tot ik op dit paar Luce wedge sneakers van Air Step botste. Patsboem, verliefd! Taupe schoenen, yes!  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-korting-sale
Supertrash korting: nu 70%

Webshop Supertrash heeft nu 70% korting op hun lente-/zomercollectie 2012 (benieuwd naar de collectie Supertrash 2013? Die kan je ook...

Close