Warme voeten in de winter?

Winter. Bah. Het seizoen dat ik echt hartsgrondig haat: alles is koud, kil en ik moet maar vrolijk zien te worden van kerstlichtjes. Nee, de winter is echt mijn ding niet! Mijn voeten zijn het daar helemaal mee eens, trouwens! Hoe kan je nou je voeten lekker warm houden in de winter met fijne schoenen? Daar hebben ze bij Palladium een – al zeg ik het zelf – fashionable oplossing voor gevonden door hun met schapenvacht gevoerde regenlaarzen! Handig much? Regenlaarzen met geribbeld profiel (geen ongewenste slippertjes meer waardoor je je aan menig manspersoon moet vastgrijpen om niet onderuit te gaan – oh yeah, I’ve been there. Vaak.)  en nog eens gevoerd met een lekker warme schapenvacht. Veel perfecter worden warme winterlaarzen niet volgens mij! Ze zien er leuker uit dan Uggs (mijn bescheiden mening natuurlijk) en Moonboots, dus een aanvulling zijn ze zeker. palladium Paladium Dalva

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kortingscode-spartoo-korting
Kortingscode Spartoo.nl

Spartoo heeft enkele fijne kortingscodesvoor ons (én er is ook nog steeds sale! Hallo hoge kortingen) : 5% korting bij...

Close