Too Faced The Return of Sexy palette

Oh my… Too Faced heeft een nieuw palette uit: het Too Faced The Return of Sexy Palette. Het is een oogschaduwpalette met maar liefst 15 kleuren oogschaduw die in 3 kleurgroepen onderverdeeld zijn (bruin, zwart en paars). Je krijgt er trouwens ook een kleine Too Faced Shadow insurance en een eyeliner bij, hoe handig is dat? Naar goede gewoonte hebben ze bij Too Faced ook leuke charts toegevoegd met looks die je kan maken met het palette   Het palette kost 51,20 euro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
cowboysbag-portemonnee-studs-bruin-6995
Cowboysbag – sale bij TheBagstore.nl

Het tassenmerk Cowboysbag is een merk met allerlei echt lederen tassen, vaak met een unisex look (wel, toch meestal). De...

Close