Leuk schoenenmerk: Kennel & Schmenger

Een merk waar ik tot voor kort nog nooit over gehoord had, was Kennel & Schmenger. En zoals bij alles: eens je het gezien of gelezen hebt, begint het op te vallen! Wat hebben zij vaak ongelofelijk leuke schoenen… kijk maar eens mee naar enkele leuke schoenen uit hun nieuwe collectie 2012-2013! Kennel & Schmenger Street Photobucket Deze sneakers lijken heel erg op de sneakers die ik onlangs zelf besteld heb (artikel komt nog): van leer, met een handige rits, met studs en in een hele mooie cognackleur. Stoere schoenen, maar met wat bling-bling!   Kennel & Schmenger Tube Photobucket Ze doen ook duidelijk mee met een van de leukste modetrends: wedge sneakers! Dit paar is hoog met extra versiering zoals ritsjes en studs, zo leuk! Kennel & Schmenger Ricarda Photobucket Een paar lederen, gevlochten ballerina’s. Ik ben allesbehalve een ballerinameisje, maar deze zou ik zo dragen!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
palladium-dalva-laarzen
Warme voeten in de winter?

Winter. Bah. Het seizoen dat ik echt hartsgrondig haat: alles is koud, kil en ik moet maar vrolijk zien te...

Close