Kickers schoenen collectie 2012- 2013

Heel lang geleden had ik een paar Kickers, heel erg doorsnee schoenen. Op die manier is het merk altijd in mijn hoofd blijven hangen: normale, niet-spannende schoenen. Tot ik een paar weken geleden nog eens aan het browsen was, en ik allerlei leuke paren schoenen van Kickers tegenkwam: laarzen, ballerina’s, pumps, stadsschoenen,…Tijd voor een nieuwe introductie met dit merk, me dunkt! Kickers Utop laarzen kickers-laarzen Kickers Artyfisse sandalen kickers-sandalen Kickers Katarina kickers-ballerina Er zitten hele leuke exemplaren tussen, toch? Ik heb nu zelf ook opnieuw een paar schoenen van Kickers, en ik ben er zo blij mee! Ze lopen heerlijk en zien er leuk uit… veel meer heb ik niet nodig 😉 Zal ik binnenkort maar eens een schoenen-shoplogje maken?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
air-step-luce-149-sneaker-wedge
Wishlist: Air step wedge sneakers

Eigenlijk wist ik nooit wat ik van die nieuwe hype, wedge sneakers, moest vinden. Het stond stoer, maar was het...

Close