Wannahave bag: Pieces Noomi lederen shopper

Wat ik op een dag allemaal meezeul  in mijn tas naar mijn werk? Oh honey, wil je dat zeker weten? Ja? Een portemonnee (met genoeg kleingeld), sleutels, mijn badge om het gebouw van mn werk binnen te geraken aan een keycord, een plastic tasje, mijn mobiele telefoon, oplader voor die telefoon, wat zakdoeken, de Google Adwords-cursus die ik aan het leren ben (voor op de trein), soms mijn netbookje, een notitieboekje en pen, enkele lipglossen, concealer, een paraplu, een sjaaltje (grrr, airco), vaak nog een extra trui (zie: airco) en een zonnebril. Oh, vergeet ik mijn sleutels nog! En het flesje water, mijn vers gemaakte slaatje voor ‘s middags, wat boterhammetjes (maar niet té veel, ben weer flink aan het Weight Watcheren), zakjes thee en enkele stukken fruit. Behoorlijk wat inhoud, zoals je kan lezen 😉 Ik kan je wel vertellen dat ik niet toekom met een standaard tasformaat, nee, ik heb een shopper nodig. En oh, wat begonnen mijn oogjes te flonkeren toen ze dit prachtexemplaar Noomi van Pieces spotten… pieces-noomi-lederen-tas   Ik heb behoorlijk veel eisen aan een tas. Idioot veel, zelfs. Volgens moederlief heb ik meer eisen voor tassen dan voor mijn lieven (ze kan daar wel eens gelijk in hebben). Enkele dingen die ik heel belangrijk vind in een tas:

  • de lange hengsels moeten vlotjes over mijn schouders kunnen
  • de kleur moet bruin zijn, liefst cognackleurig
  • een 3D-voorvak waarin mijn sleutels + portemonnee + werkbadge passen (ik heb ene gloeiende hekel aan moeten vissen in mijn rommelige tas)
  • liefst echt leer (vooral van dat leer dat wat soepeler wordt met de jaren), nepleren tassen scheuren nogal eens bij mij

Het klinkt gemakkelijk,  maar ik ben kieskeurig op tassenvlak! Deze tas komt heel erg dichtbij wat ik de perfecte shopper zou noemen (en ik ben ook dol op de tassen van Pieces)! Leuk meegenomen: veel van mijn schoenen zijn ook cognackleurig (hello matchy-matchy!). En? Wat vinden jullie van deze tas?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Palladium-laarzen-179-12530
Schoenen: de herfst musthaves voor najaar 2012

Je zou het niet zeggen, maar het is zomer. Ja, heus. Terwijl ik dit artikeltje probeer te tyen met een...

Close