Schoenen: de herfst musthaves voor najaar 2012

Je zou het niet zeggen, maar het is zomer. Ja, heus. Terwijl ik dit artikeltje probeer te tyen met een kat op schoot, een lekker warme trui en een mok van mijn favoriete thee, zat ik me te bedenken dat ik mijn idee van schoenen-musthaves maar eens met jullie moest delen! Wat mag er nou echt niet ontbreken in jouw – misschien al uitpuilende – schoenenkast?

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes tout court. Moeten in je kast zitten, écht! Het liefste met een hak (is ook weer goed om je kuiten te trainen, multitasken… ladies) maar als je niet van hakken houdt, kan je altijd voor een platte versie gaan. Enkellaarsjes kan je heel leuk onder een skinny of flared jeans dragen!

Veterlaarsjes

Jups, veterlaarsjes worden nog hipper dan ze al zijn! Ideaal als je ze combineert met het enkellaarsjes-concept (en plaatsbesparend en budgetvriendelijker).

Lederen sneakers

Ook lederen sneakers mogen niet ontbreken. Waarom leder? Wel… regen, liefje! Niets zo vervelend als een hele dag op je werk of school zitten met natte voeten omdat je All Stars natgeregend zijn…

Lederen laarzen

Nog zo’n all-time classic: lederen laarzen! Die kan je aandoen onder dat leuke zomerrokje (ha! Zomerkleding doordragen for the win!) of over dat heerlijke paar skinny jeans. Heel handig en staat leuk! Met of zonder hak, aan jou de keuze. Ik draag mijn laarzen eigenlijk heel het jaar door (hooguit niet als we eens een warme zomer hebben ;)).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kickers-natiki-laarzen-herfst-2012-179-12530
Herfstlaarzen en winterlaarzen 2012-2013

Het weer is grauw en koud en we zien alleen nog maar regen... de hoogste tijd om eens wat heerlijk...

Close