Sale: Zara, H&M, WE en Esprit geshopt

De zomersale van 2012 ging bijzonder worden voor mij: ik zou me aan een lijstje houden en dat was het. Voorlopig is het me erg goed gelukt en ik wil even tonen wat ik al allemaal van mijn lijstje kan schrappen! Zara, H&M, WE, Esprit… get ready for a shoplog! Tijdens deze solden ben ik heel goed geslaagd… kijk even mee naar de kleding die ik al shopte! Sale: Zara Bij Zara heb ik waarschijnlijk het meeste geshopt, ik zag er de meeste dingen van mijn wishlist al liggen 🙂 Hun kleren passen voor mij heel fijn en ik ben heel tevreden over de kwaliteit, dus dit was ‘kat in ‘t bakkie’! zara-sale-solden (Oke, dit was niet in de sale… maar het stond op mijn lijstje dus kwam toch mee!) zara-sale-solden Pastelkleurige en halfdoorzichtige shirtjes? Check! zara-sale-solden zara-sale-solden-broeken Gekleurde chino’s: check! zara-sale Zakelijke broek en donkere skinny, yes!

Sale: WE

Bij WE botste ik op de turquoise shirtjes die op mijn lijstje stonden… we-sale we-sale

Sale: Esprit

Bij Esprit zag ik de pastelkleurige shirtjes die ik zo graag wilde… sale-esprit sale-solden-esprit

Sale H&M

Ik wilde heel graag wat bijzondere shirtjes – fluo, mintgroen,… hm-sale-solden h&m-sale Voor de schoenen komt nog een aparte shoplog 😉

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-tasje-steal-of-the-day
Supertrash steal of the day: tas voor 19,95 euro

Supertrash korting - De Steal of the Day van Supertrash is een leuke korting op 1 product die 1 dag...

Close