Sale: Zara, H&M, WE en Esprit geshopt

Sale: Zara, H&M, WE en Esprit geshopt

De zomersale van 2012 ging bijzonder worden voor mij: ik zou me aan een lijstje houden en dat was het. Voorlopig is het me erg goed gelukt en ik wil even tonen wat ik al allemaal van mijn lijstje kan schrappen! Zara, H&M, WE, Esprit… get ready for a shoplog! Tijdens deze solden ben ik heel goed geslaagd… kijk even mee naar de kleding die ik al shopte! Sale: Zara Bij Zara heb ik waarschijnlijk het meeste geshopt, ik zag er de meeste dingen van mijn wishlist al liggen 🙂 Hun kleren passen voor mij heel fijn en ik ben heel tevreden over de kwaliteit, dus dit was ‘kat in ‘t bakkie’! zara-sale-solden (Oke, dit was niet in de sale… maar het stond op mijn lijstje dus kwam toch mee!) zara-sale-solden Pastelkleurige en halfdoorzichtige shirtjes? Check! zara-sale-solden zara-sale-solden-broeken Gekleurde chino’s: check! zara-sale Zakelijke broek en donkere skinny, yes!

Sale: WE

Bij WE botste ik op de turquoise shirtjes die op mijn lijstje stonden… we-sale we-sale

Sale: Esprit

Bij Esprit zag ik de pastelkleurige shirtjes die ik zo graag wilde… sale-esprit sale-solden-esprit

Sale H&M

Ik wilde heel graag wat bijzondere shirtjes – fluo, mintgroen,… hm-sale-solden h&m-sale Voor de schoenen komt nog een aparte shoplog 😉

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. July 27, 2012 / 11:25 pm

    Dat roze truitje van de H&M, heb ik in het blauw! Zo comfy enz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.