Modetrends mannenschoenen 2012

Lieve heren, mijn excuses. Ik heb jullie schoenenbehoeftes totaal verwaarloosd hier op Glamourista. Maar laat ik het direct goedmaken met jullie en enkele prachtige exemplaren tonen waardoor jullie me mijn schoenenzonde direct vergeven. Wat is voor jullie nou helemaal hip en happening in de wereld van de schoen?

Geklede schoenen

Het equivalent van wat een pump voor vrouwen is, is een mooie geklede herenschoen voor mannen. Nee, ze zijn absoluut niet duf en saai, maar vaak – als ze mooi passen bij de rest van de kleding – zelfs sexy! Een paar geklede schoenen mag niet ontbreken!

Sneakers

Sneakers zijn ook al zo oud als de mode zelf (naja, figure of speech), maar ze blijven ohzo leuk staan! Helemaal leuk onder een casual outfitje en ook favoriet van veel mannen. Hoeveel mannen hebben geen minicollectie sneakers in allerlei formaten en kleuren? Voilà!

Boots

Absoluut niet alleen voor wannabe-cowboys, ook voor mannen die een fashionstatement willen maken! Je moet ze natuurlijk wel weer leuk combineren (een foute schoen kan je hele outfit downgraden), maar leuk zijn ze, die boots voor mannen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pikolinos-laarzen-165-11550
Bruine schoenen, zwarte schoenen

De wereld is nogal bipolair: noord, zuid... oost, west. Zwart, wit.  Of nee, in de wonderlijke wereld van de schoenen...

Close