Bruine schoenen, zwarte schoenen

De wereld is nogal bipolair: noord, zuid… oost, west. Zwart, wit.  Of nee, in de wonderlijke wereld van de schoenen gaat dat eerder zo: “bruin of zwart?”. “Bruin of zwart? Welke kleur schoenen heb je het meeste in je kast staan?” Toegegeven, niet meteen een vraag die ik verwacht had van de lieve kledingverkoopster, maar het zette me aan het denken. En alles werd duidelijk… Ik ben van de bruine schoenen. Bruine laarzen, bruine pumps, bruine enkellaarsjes, bruine sandalen. Lekker veilig, in allerlei leuke bruintinten. En zwart? Ach, dat zit er voor de sier tussen. Voor die ene keer dat ik eens een outfit met zwart aanheb (amper trouwens, dit blondje met een huidje waar Sneeuwwitje herself nog jaloers op zou zijn, met lichte ogen is niet echt gemaakt voor zwart. Dan liever antraciet. He, of bruin!), heb ik welgeteld 2 paar schoenen in het zwart. Jawel. Maar mijn favoriete paar laarzen? Allemaal in bruintinten. Er zit een verdwaald wit paar peeptoe ballerina’s tussen, maar voor de rest is bijna alles bruin. Hoe zit dat bij jullie?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
mint-berry-2795-2012
Leuke zomerjurkjes bij Zalando.nl

Bij Zalando.nl kan je ongelofelijk leuke zomerjurken online bestellen! Ik heb voor jullie enkele hele leuke zomerjurkjes geselecteerd van verschillende...

Close