Supertrash sale 50% – 50% korting op Supertrash

Supertrash sale – Bij de webshop van Supertrash hebben ze nu een hele leuke sale, je krijgt tot 50% korting op allerlei leuke kleren: broeken, jurkjes, Supertrash schoenen, jasjes, en ontzettend leuke accessoires. Ik zette enkele voorbeeldjes uit de sale op een rijtje voor julie… enjoy the online sale shopping! Supertrash shoppen met lekker veel korting? Dat kan je niet weigeren, toch? En 50% korting is heel veel…  het EK-jurkje komt rond de 11e juni trouwens weer online. supertrash-sale-pumps Deze leuke laarsjes kan je met 50% korting kopen. supertrash-shirt-sale-solden Een gewoon shirt met het mooie Supertrashlogo. supertrash-sale-jurk Een prachtig blousejurkje met leuke see-through accenten jeansjasje-supertrash-sale Dit leuke spijkerjasje staat heel hoog op mijn wishlist, en er is ook 50% korting op! supertrash-fringe-boots-salefringe boots zijn nog te vinden in de webshop, en ze vallen ook onder de sale! supertrash-thousand-ways-dress-sale Het Supertrash thousandways-jurkje is een smashing succes: de jurkjes zijn glamoureus, casual en je kan ze op verschillende manieren dragen. supertrash-maxidress-sale Maxidresses mogen absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast deze zomer, dus misschien is dit exemplaar van Supertrash wel wat! pumps-schoenen-supertrash-sale High heels verkopen met een bijpassend setje ballerina’s voor als je voeten pijn doen? Geniaal. Oh, en met korting 😉 supertrash-ring-sale Ook de juwelen en accessoires van Supertrash kan je nu online kopen met flink veel korting, zoals deze mooie ring! jurkje-supertrash-sale Dit mooie jurkje heeft mijn hart gestolen! Ik ben gek op de snit en de leuke accenten… Als je zin hebt om nog lekker wat mooie kleding, schoenen en accessoires online te shoppen van Supertrash, wees er dan wel heel snel bij… je ziet alles voor je online neus wegvliegen!

4 Comments
  1. Ahw men… had ik net superblij 2 dingen in mijn virtuele mandje gesleept om er dan pas achter te komen dat het met visa of pay pal moet 🙁 Vorig jaar mijn visa weggedaan en paypal staat niet genoeg op. Damn you supertrash. Sffs eens kijken als ik bij mijn vriend ben voor zijn visa al is er nu al kei veel uitverkocht. Sad day 🙁

      1. Merci maar heb vriendjeslief visa gisteravond nog geleend en beide dingen die ik wilde waren nog op voorraad 🙂 Yeey4me! Nu nog hopen dat het me mooi staat.

        1. Ooh keigoed! Ik wou heel graag zo’n thousandways-jurkje, maar toen ik de laatste keer keek, hadden ze mijn maat al niet meer…aaah! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
chie-mihara-lola-sale-online
Chie Mihara sale – Chie Mihara online

Chie Mihara sale - Bij Spartoo vind je allerlei leuke schoenenmerken, en een van de leukste vind ik Chie Mihara....

Close