Pump it up – Spartoo.nl – online pumps bestellen

Bij Spartoo zijn er zo’n leuke pumps te vinden! Ik was laatst in hun webshop aan het zoeken en zag echt allerlei superleuke exemplaartjes die ik maar al te graag aan mijn voeten zou dragen 😉 Gek toch, eerst was ik helemaal niet zo into schoenen, maar ik begin ze steeds meer en meer belangrijk te vinden bij mijn outfits. Hieronder zie je enkele hele mooie pumps uit de webshop… benieuwd wat jullie van deze leuke schoenen vinden hoor!

pumps-online-kopen-spartoo pumps-online-kopen-spartoo pumps-online-kopen-spartoo
Paco Gil 225 112,50 euro Tiggers 170  102 euro Bocage 120 72 euro
pumps-online-bestellen-spartoo pumps-online-bestellen-spartoo pumps-online-bestellen-spartoo
Bourne 200 120 euro Iron Fist 77 4620 euro Guess 135 81 euro

  Volgens mij ben ik niet echt van de onopvallende, neutrale pumps aangezien de pumps hierboven de eerste pumps waren die bleven plakken in mijn hoofd: het is toch heerlijk als je pumps in de spotlight staan en je outfit helemaal mee bepalen? Gouden pumps, pumps met een gedurfde print… het kan allemaal. Wil je de nadruk echt op je schoenen leggen? Draag dan een mooie skinny jeans, een loszittende blouse en een getailleerd colbertje als kleding, zo zullen je pumps flink opvallen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
spijkerjasjes-jeansjasjes-2012
Modetrend 2012: spijkerjasjes

Een van de leukste trends in 2012 vind ik de spijkerjasjes: ik heb er zelf eentje, en ben er nog...

Close