Modetrend najaar/herfst 2012 – enkellaarsjes met hak

Spartoo sale – najaar 2012: aan alle mooie liedjes komt een einde, en dus ook aan de zomer. Maar niet getreurd, dat wilt zeggen dat we al zonder schroom aan onze nieuwe garderobe voor het najaar kunnen gaan denken! Als je slim bent, gebtuik je nu de sale al om je herfstgarderobe lekker voordelig te vernieuwen. Ik laat jullie graag enkele prachtige enkellaarsjes met hak voor dames zien die absoluut niet in jouw kast mogen ontbreken! Ze zijn classy en ongelofelijk makkelijk te combineren met al jouw herfstoutfits! Denk maar aan die leuke skinny jeans met losse blouse of onder een chino met leuk topje. Zie je? Met leuke enkellaarsjes kan je alle kanten uit!

enkellaarjes-met-hak enkellaarjes-met-hak enkellaarjes-met-hak
Hudson 210 euro 105 euro Coolway 50 37,50 euro Chie Mihara 298 euro
enkellaarjes-met-hak enkellaarjes-met-hak enkellaarjes-met-hak
Dkode 155 euro Dream in Green 99 euro Marco Tozzi 70 euro
enkellaarsjes online enkellaarsjes online enkellaarsjes online
Chie Mihara 305 euro Neosens 145 euro Stylistclick 39,95 euro 32 euro
enkellaarsjes online enkellaarsjes online enkellaarsjes online
Frida 198 euro Ash 185 euro 111 euro Guess 250 euro 150 euro

Zijn deze schoenen niet ongelofelijk multifunctioneel? Dat dacht ik! Dit is het soort schoenen dat je het hele jaar door kan dragen (ik bedoel maar: dit is géén zomerweer, Moedertje Natuur), dus waar wacht je op? Ik ga in ieder geval binnenkort een paar dichte enkellaarsjes bestellen! 😉

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gaspard-yurkievic-pumps-485-39950
Pump it up – Spartoo.nl – online pumps bestellen

Bij Spartoo zijn er zo'n leuke pumps te vinden! Ik was laatst in hun webshop aan het zoeken en zag...

Close