Asos sale – kortingen tot 70%

Vanaf maandag begint ook bij webshop Asos de sale! Ervaring leert dat je ook bij Asos snel moet zijn, anders zijn alle leuke dingen weg! Kijk mee naar enkele leuke items die je in de webshop van Asos kan shoppen, let wel: de sale begint dus pas maandag (handige tip: leg alvast de spulletjes die je wilt in je winkelmandje en reken pas af als het sale is ;))  

Asos sale

asos-sale-jurkje-dress Een snoezig jurkje mag nooit in je kledingkast ontbreken! Dit is een skater dress, en skater dresses hebben een hele flatterende vorm! asos-benefit-sugarbomb Mijn favoriete blush – Benefit Sugarbomb – verkopen ze ook bij Asos! ALs je deze nog niet hebt, hij is echt zijn geld waard 🙂 asos-too-faced Ben je gek op Too Faced? Wat dacht je dan van dit fijne pakketje? Hun geweldige leopard bronzer zit er ook in… Nars-asos Nars! Behalve de oogschaduwen vind je er ook de blushes online te koop! stila-asos Nog zo’n fijn merk: Stila. Deze vloeibare highlighter schijnt heerlijk te zijn 🙂 asos-leren-jasje Net zoals jurkjes kan je ook nooit genoeg leren jasjes hebben… vooral dit exemplaar heeft mijn hart gestolen! asos-high-heels Kick-ass party pumps… ook zij mogen niet in je kast ontbreken. asos-minnetonka Niet zo van de pumps maar hou je eerder van comfortabel schoeisel? Dan zijn deze Minnetonka’s vast wel iets voor jou! asos-ring-sale Of misschien heb je wel een zwak voor ringen zoals ik? Is dit geen pareltje? asos-extensions-sale Durf je geen echte dip-dye aan? Deze extensions zijn geverfd zoals een echte dip-dye… handig! asos-dress-sale Halflange jurkjes en rokken zijn überhip nu… jump on the bandwagon! asos-jurkje-kant Nog een skater dress, maar een kanten variant! Wat is ie leuk 🙂  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pumps-online
Spartoo sale – Converse, Vans, Uggs, Le Coq sportif, Palladium, Ash

Spartoo sale - Webshop Spartoo heeft een hele grote sale op allerlei schoenen (pumps, laarzen, enkellaarsjes, ballerina's, sandalen,.. ) op...

Close