Urban Decay oogschaduw palettes

Urban Decay heeft al veel oogschaduwpalettes op de markt gebracht: denk maar aan het Urban Decay naked palette, de opvolger Naked 2, het Ammo palette, Urban Decay Book of  Shadows, het Dangerous palette,…  Er zijn al veel supertoffe en heel gepigmenteerde palettes uitgebracht, laten we eens even naar een overzichtje kijken! Bij The Beautybay vond ik deze prachtige palettes van Urban Decay. Hou de website van the Beautybay trouwens goed in het oog, regelmatig is de verzending naar Nederland en België gratis!

Urban Decay Naked palette

urban decay naked palette

Urban Decay naked palette… holy grail van de nude oogschaduwpalettes! Deze oogschaduwkleuren zijn voornamelijk warme oogschaduwkleuren en dus heel geschikt voor veel mensen! Hoewel ik zogezegd een koel type ben, zou ik denk ik liever dit palette halen dan de Naked 2! Meer details over dit palette

Urban decay naked 2 palette

urban decay naked 2 palette Bij dit Naked 2 palette krijg je geen mini Urban Decay primer potion, maar een lipgloss. Dit palette heeft veel meer koelere tinten dan het eerste Naked palette, daarom kopen veel mensen alletwee de palettes. Meer details over dit palette  

Urban Decay Midnight emergency kit

urban decay midnight emergency kit Perfect voor als je (onverwacht) een nachtje blijft logeren! Deze midnight emergency kit heeft enkele oogschaduws en lipgloss: you’re good to go! Meer details over dit palette

Urban Decay Ammo palette

urban decay ammo palette Het Urban Decay Ammo-palette heb ik altijd een erg leuk palette gevonden: er zitten redelijk wat neutrale en nude kleuren oogschaduw in, maar ook nog enkele fellere kleuren (turquoise, limoengroen en paars) en laat dat nu net kleuren zijn die ik wel eens als accentkleur wil gebruiken. Meer details over dit palette

Urban Decay Book of shadows palette

  urban decay book of shadows Altijd als Urban Decay weer een van hun Book of Shadows uitbrengt, is er commotie in beautyland. Waarom? Wel, de oogschaduw is altijd erg gepigmenteerd, er zitten altijd prachtige kleuren oogschaduw in het palette en de verpakking is ook altijd erg leuk vormgegeven. Meer details over dit palette

Urban Decay Dangerous palette

  urban decay dangerous palette Het Dangerous-palette heeft niet de liefde gekregen die het volgens mij moest krijgen: het is een perfect herfst- en winterpalette door de prachtige kleuren! Nog leuker: je krijgt er een mini Urban Decay Primer Potion bij en een oogpotlood. Meer details over dit palette

Urban Decay Deluxe shadow palette

  urban decay deluxe shadow Ook bij dit leuke Deluxe palette krijg je een minisample van de Urban Decay Primer Potion. Meer details over dit palette

Urban Decay Fun palette

urban decay fun palette Hou je van iets gewaagdere oogschaduwkleuren zoals roze en paars? Dan is het Fun-palette echt totaal je ding! Je kan deze fellere kleuren ook gebruiken om een leuk accentje aan rustige make-up toe te voegen. Meer details over dit palette

Urban Decay Mariposa palette

  urban decay mariposa palette Het Mariposa-palette is een redelijk nieuw palette van Urban Decay met allerlei nude, neutrale kleuren en ook enkele knalkleurtjes.  Dit lijkt mij een heel fijn palette als je niet alleen maar neutrale oogschaduwlooks maakt, maar ook eens een knallend accentje durft toe te voegen! Meer details over dit palette

Welke palettes van Urban Decay hebben jullie? En vinden jullie de palettes goed?

2 Comments
  1. Ik heb de twee Naked palette’s, ik heb ook het 15th anniversary palette maar dat heb ik sinds kort depot en in een Z palette gedaan en ik zou enorm graag het book of shadows hebben…

    1. oh, dat klinkt goed zeg! Ik moet zelf eerst nog wat oogschaduw opmaken voor ik nieuwe mag gaan halen… maar de Naked-oogschaduwpalettes staan erg hoog op de wishlist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
bruids-makeup
Bruidsmake-up: naturel

Je bruidsmake-up zelf doen is niet zo moeilijk als het lijkt! Op Youtube vind je allerlei goede filmpjes met prachtige...

Close