Supertrash sweater – gotta have it!

Ik heb een zwak voor sweaters en hoodies. Oké, je zal me er niet snel mee spotten behalve wanneer ik ziek ben of een blogdagje hou, maar do I love them! Toen ik onlangs op dit exemplaar van Supertrash stootte… tja, ik hou alvast een plaatsje in mijn al overbezette kledingkast vrij! En, wat denken jullie? Is dit nou een ideale chilltrui of wat? 😀 Ik vind het ook heerlijk dat deze trui een beetje off-shoulder is (ik heb een zwak voor all things offshoulder 😉 ) En gemêleerd grijs, daar heb ik ook weer een ontzettend zwak voor…  Nee, deze leuke trui hoop ik binnenkort toch echt in mijn kledingkast te mogen verwelkomen! supertrash sweater Deze prachtige trui kost 79,95 euro en kan je bestellen bij de online shop van Supertrash.

3 Comments
  1. Oeh die is idd erg leuk al vind ik het teveel geld voor een chilltrui 🙂 Die koop ik dan meestal sneller bij de Primark of zo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
no-buy
Mei: no shopping for me! No-buy!

Yup, dat lees je goed. Ik ga in mei aan de shopstop! Ik wil goed kunnen sparen (of tenminste wat...

Close