NOTD nude glitter nails

Geen idee hoe dat bij jullie zit, maar ik hou wel van opvallende nagels. Zeker aangezien ik de hele dag op mijn handen zit te kijken, vind ik het echt belangrijk om ze een leuk kleurtje te geven en een leuke ring te dragen. Deze keer besloot ik wat te experimenteren met nude nagellak en glitter en dat gaf een erg leuk resultaat! Photobucket Photobucket Photobucket En? Wat vinden jullie van deze nail art? Het is heel gemakkelijk en snel een van mijn favorietjes geworden: – nude nagellak: Catrice Petit four as dessert – glitternagellak: OPI servin’ up sparkle

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-trui-sweater
Supertrash sweater – gotta have it!

Ik heb een zwak voor sweaters en hoodies. Oké, je zal me er niet snel mee spotten behalve wanneer ik...

Close