Leuke feestpumps

Wat is jouw leuke feestoutfit (hallo, prachtig feestjurkje) zonder de perfecte pumps eronder? Juist… helemaal niets! Kijk snel mee naar enkele heerlijke feestpumps en droom weg… Photobucket Blink Jane pumps – Heb je een killer dress aan maar wil je niet te veel accessoires dragen? Dan zijn deze pumps ideaal: het zijn blikvangers en toch zijn ze tegelijkertijd enorm classsy. Let op: ze zijn voor de durvers onder ons! Photobucket Iron Fist Shotgun platform: platformpumps zijn heerlijk om mee te lopen en deze zwarte pumps van Iron Fist zien er nog eens heerlijk uit ook! Platform pumps met een kettinkje en een heelstrap… killer shoes, iemand? Photobucket Jonak Velia: deze pumps zijn wat braver, maar daarom niet minder leuk! Door de gouden accenten kan je met je pumps toch nog een statement maken met je schoenen! Photobucket Guess Helena – Ook deze pumps zijn voor de durvers onder ons: peeptoe, platform en print (Kijk, dat zijn nou eens 3 P’s waar we wat mee kunnen), gecombineerd in 1 zalig paar pumps.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ballerinas-regard-100-roaja
15 x zomerse ballerina’s

Eindelijk is het mooi en lekker weer, tijd voor zomerschoenen dus! En welke schoenen zijn er fijner in de zomer...

Close