Happy Monday!

Kijk! Ik heb een Meme gemaakt (een zeer toepasselijke, ik heb dit ongeveer elke ochtend als er wat wind staat ;)): fijne maandag, y’all!      

1 Comment
  1. Haha idd!
    Ook stom: Ik draag mijn haren altijd los zonder enige vorm van speldjes of elastiekjes – freestyle 😉
    En vandaag moest ik een heel stuk in de auto zitten bij iemand die geen airco had. Op zich geen probleem ware het niet dat deze persoon het nodig vond om beide raampjes vanvoor bijna compleet naar onderen te doen! Echt, ik zat daar met 2 handen maar haar een beetje vast te houden maar het bleef maar alle richtingen uit waaien. Ipv dan enkel het raampje aan jou kant open te doen of ze op een kiertje te zetten? OMG! Na 15 min heb ik gevraagd of het niet dicht mocht 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
weight-watchers-online-afvallen
-1,5 kilo in 1 week met Weight Watchers online

Ik heb nu 1 proefweek Weight Watchers onlinegevolgd, en ik ben 1,5 kilo kwijt! Eigenlijk had ik het niet verwacht,...

Close