Chie Mihara sale – Chie Mihara online

Chie Mihara sale – Bij Spartoo vind je allerlei leuke schoenenmerken, en een van de leukste vind ik Chie Mihara. Ze hebben nu ook een sale met leuke korting op de Chie Miharaschoenen en je kan ze lekker makkelijk online bestellen! Geen schoenen voor muurbloempjes! De schoenen van Chie Mihara kwam ik al vaker tegen in Antwerpen en Amsterdam maar ik ben niet iemand die tuk is op schoenenverkopers (altijd net té pushy), dus ik shop ze liever online. Bij Spartoo vind je de nieuwste collectie lente/zomer 2012 en is er ook sale op de herfst/wintercollectie 2012 (kijk ook zeker eens bij de outlet)! chie-mihara-online Chie Mihara – Xope pumps – 253 euro Deze leuke pumps zijn kleurrijk, hebben een pleateauzool (hallo, urenlang doorlopen op hakken zonder pijn) en zijn afgewerkt met een leuk bandje in dierenprint. chie-mihara-online Chie Mihara pumps – Jamina – 250 euro Lekker stevige pumps in slangenleer, hell yes! Deze pumps hebben een lekker lopende zool, peeptoes en een lief enkelbandje. chie-mihara-sale Chie Mihara lola pumps – 213 euro Opvallende pumps? Check! Een lief maar tegelijkertijd stoer design, knalkleurtjes en een zalig zittende pasvorm. Veel meer kan je niet vragen van je nieuwe paar perfecte pumps, nee? chie-mihara-sale-2012 Chie Mihara – Norio – 225 euro Opvallend zijn ze zeker, deze kleurrijke pumps! Heb je een feestje waar je graag de show wilt stelen? Dan zijn de pumps van Chie Mihara zeker een uitstekend idee. chie-mihara-sale-2012 Chie Mihara – Vory – 245 euro Classy en kleurrijk, dat gaat perfect samen! Kijk maar eens naar deze leuke Vory-pumps van Chie Mihara!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zwarte-pumps
Leuke feestpumps

Wat is jouw leuke feestoutfit (hallo, prachtig feestjurkje) zonder de perfecte pumps eronder? Juist... helemaal niets! Kijk snel mee naar...

Close