15 x zomerse ballerina’s

Eindelijk is het mooi en lekker weer, tijd voor zomerschoenen dus! En welke schoenen zijn er fijner in de zomer dan heerlijk zomerse ballerina’s? Dat ballerina’s helemaal niet saai en duf hoeven te zijn, bewijzen deze leuke exemplaren van merken zoals Betty London, Palladium, Elite, Iron Fist, Regard, Fly London, Ras, Bullboxer,… Deze zomer vallen de ballerina’s op en je kan ze online bestellen, lekker handig!  

Frisse funky ballerina’s aan jouw voeten

Deze ballerina’s zijn snoezig, maar met een stoer kantje! Deze zomer 2012 gaan we vooral veel bloemige ballerina’s zien en zo nu en dan een durver die fluokleuren uit de kast durft te trekken! Niet zo’n liefhebben van all-over fluo schoenen? Wat dacht je dan van fluo-accenten? Of een ballerina met een leuk peeptoe-effect (mijn favorieten)? Misschien hou je meer van eenvoudigere ballerina’s en kies je voor een leuke camelkleur met wat extra versiering? In ieder geval: ik laat jullie graag enkele prachtige ballerina’s zien, voor iedere smaak zit er wel wat tussen! Dames, maak je voeten maar alvast helemaal zomerklaar, want deze ballerina’s moeten aan jullie voeten pronken!

ballerinas elite ballerinas regard ballerinas kennel
Elite35 euro Regard100 euro Kennel-Schmenger159 euro
ballerinas regard ballerinas pretty ballerina ballerinas RAS
Regard100 euro Prima Ballerina149 euro RAS110 euro
ballerinas bullboxer ballerinas pieces ballerinas 2012
Bullboxer50 euro Pieces25 euro Palladium79 euro
ballerinas betty london ballerinas esprit ballerinas betty London
Betty London59 euro Esprit50 euro Betty London 59 euro
ballerinas 2012 ballarinas palladium Ballerina's fly london
Martinelli110 euro Meline69 euro Fly London105 euro

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
urban-decay-book-of-shadows
Urban Decay oogschaduw palettes

Urban Decay heeft al veel oogschaduwpalettes op de markt gebracht: denk maar aan het Urban Decay naked palette, de opvolger...

Close