-1,5 kilo in 1 week met Weight Watchers online

Ik heb nu 1 proefweek Weight Watchers onlinegevolgd, en ik ben 1,5 kilo kwijt! Eigenlijk had ik het niet verwacht, maar zelfs na deze week heb ik mijn eetpatroon omgegooid en heb ik een abonnement genomen, het valt me zo goed mee, ik heb nog geen moment honger gehad of het gevoel gehad dat ik iets mis!

Weight Watchers en Pro Points, hoe werkt dat?

De eerste dagen vond ik het wel behoorlijk moeilijk: ik mag 26 Pro points eten op een dag maar omdat ik blijkbaar soms nog verkeerd koos en te grote porties at, zat ik er de eerste 2 dagen vaak over. Op zich is dat helemaal niet erg, je hebt ook nog ‘spaarpunten’ die je kan gebruiken. Na enkele dagen begon ik het systeem steeds beter door te krijgen: hallo verzadigend voedsel, groenten en fruit! Daardoor kon ik ook beter doseren en was het veel beter vol te houden.

1 boterham met hagelslag, coming up!

Jup, mijn geliefde boterhammetje met hagelslag kan ik gewoon blijven eten, de sleutel is een goede balans vinden. Als je eens iets ongezonders eet, zorg je ervoor dat je dat tijdens de andere maaltijden – of door te sporten – goedmaakt. En dat is op mijn lijf geschreven! Het gaat gewoon ontzettend lekker nu en ik begin steeds meer een fijne balans te vinden. Heb ik ‘s ochtends zin in een boterham met hagelslag? Dan zorg ik ervoor dat ik ‘s middags een slaatje meeneem naar het werk, met wat ei en veel groenten. Tussendoor kan je bijvoorbeeld kiezen voor wat magere kwark (vullend door de eiwitten) met fruit of voor een gewoon stuk fruit. Nope, ik heb nog geen moment honger geleden en daar ben ik ongelofelijk blij mee! Ik geloof wel dat anderhalve kilo in een week nogal veel is, maar ik denk dat het nu wel iets trager zal gaan.  Lijkt het jullie wat, als ik regelmatig updates zal plaatsen, leuke recepten?  Tell me! Je kan nog altijd een gratis weekje aanvragen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
nail-art-glitter
NOTD nude glitter nails

Geen idee hoe dat bij jullie zit, maar ik hou wel van opvallende nagels. Zeker aangezien ik de hele dag...

Close