Wishlist Spartoo: Hispanitas en Pikolinos sandalen

Deze slingback peeptoe pumps van Hispanitas staan heel erg hoog op mijn wishlist: ik heb sinds vorige maand een paar schoenen van Hispanitas, en sindsdien ben ik helemaal gek op hun dikke zool (geen pijn aan je voeten, yes) en de stevige materialen. Het model dat nu op mijn wishlist staat, zijn de Saki Flo sandalen (ze kosten 99 euro). Photobucket   Deze leuke open sandalen van Pikolinos (Pikolinos Moraira) kosten 89 euro en hebben ook een lekker dikke zool (heerlijk om op te lopen… ik heb van Pikolinos ook al een paar schoenen en zelfs na een dagje shoppen in Antwerpen voel ik mijn voeten geen pijn doen). Photobucket

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gezonder-eten-afvallen
Update: gezonder eten

Laat ik kort zijn: vorige week was een behoorlijke misser ;) Het lekkere weer (en toffe collega's en buurmeisjes) lokten...

Close