Weight Watchers: I did it!

VoilΓ , de kogel is door de kerk! Ik ben lid geworden van Weight Watchers online sinds gisteren πŸ™‚ Gisteren heb ik ineens mijn profiel in orde gemaakt (je krijgt een weekje gratis op proef) dus ik wil nu het meeste uit deze week halen! Ik ga jullie ook wat tips & tricks meegeven natuurlijk. Vandaag: hoe schrijf je je in voor Weight Watchers online en mijn eerste dag. Ik was het zat: ik eet te weinig (amper honger) en als ik eet, is het vaak ‘fout spul’. Ontbijten met koeken enzo, weet je wel? Een poos terug lukte het goed om weer gezond te eten, maar daar zaten mijn trainers voor iets tussen. Ondertussen heb ik mijn fitnesabonnement opgezegd (bye-bye vervelende vaste kost!) en daarom besloot ik om echt voor de Weight Watchers te gaan. Lijkt het je ook wat? Dan volgt er hier een stappenplan om je inschrijving zo snel mogelijk te doen verlopen πŸ™‚ Stap 1: surf naar https://signup.weightwatchers.nl/SignupVersions/Online/StepOne.aspx om je aan te melden Stap 2: begin met het invullen van de gegevens: weight watchers online Vervolgens ga je je doelgewicht kiezen: weight watchers online Ik ben op zich niet echt veel te zwaar, ik doe dit ook vooral omdat ik regelmatiger en gezonder wil eten (dat schiet er met mijn drukke levensstijl nogal eens bij in) en omdat ik door medicatie nogal aankom. weight watchers online Ik koos voor 53 kilo, dan zou ik 5 kilo kwijtgeraakt zijn. Daarbij moet ik opletten dat ik genoeg eiwitten binnenkrijg op een dag, anders breken mijn spieren weer helemaal af en is mijn revalidatie voor niets geweest. Ik weet dus wel op voorhand dat het traag zal gaan. Nu wordt berekend hoeveel Propoints je op een dag mag eten (gewicht, lengte, leeftijd,…). weight watchers online Mijn eerste dag: Eventjes heel kort: ik heb echt nog veel bij te leren. Na enkele enorm zware weken op mijn werk was ik op, en ik voelde me niet zo lekker. Het perfecte moment voor troostvoedsel en daar heb ik dan ‘s ochtends ook aan toegegeven (hallo, ontbijten met chips?). Tegen de middag had ik me gelukkig herpakt (good heavens, ik zat met die chips al op de helft van de Pro Points die ik die dag mocht) met een lekkere omelet met tomaat en ‘s avonds lasagna gegeten. Natuurlijk heb ik veel water gedronken en kruidenthee zonder suiker. Ik heb echt nog wel wat slechte gewoontes af te leren, en ook vandaag was geen geweldige dag (dat krijg je als je stadje 800 jaar wordt, en je feest viert). Morgen krijgen jullie het verslag van ‘vandaag’ nog te lezen en toon ik jullie hoe je je eetdagboek kan bijhouden (het is ZO handig!). Nu ben ik natuurlijk heeeeel benieuwd: zijn er hier nog lezeressen die Weight Watchers volgen (online of de cursussen)? Hoe gaat het bij jullie? Hou me op de hoogte! πŸ™‚

4 Comments
 1. Jeej, leuk om te horen dat je ook de stap gezet hebt! Allez ja, het is dankzij jou dat ik die gratis proefweek heb ontdekt, dus bedankt! πŸ˜‰

  Ik ga samen met mijn vriend WeightWatchen, wij moeten dringend eens onszelf een andere levensstijl aanleren! Daarom kies ik voor dit en niet het zoveelste dieet. Ik wil ons (want hij heeft het ook nodig, haha) vooral aanleren dat je niet ‘en en en en’ moet zeggen, maar keuzes moet maken. Als ik dan eens een taartje heb gebakken (heerlijke zonde), mag je dat volgens WW wel eten, maar dan maak je de keuze om de rest van de dag minder/gezond te eten. Ik vind het echt een goed concept: haalbaar en menselijk! πŸ˜€

  Ik ben zelf ook niet te dik, maar ik voelde me enkele jaren geleden toch beter in m’n vel dus daar wil ik terug naartoe. En eens ik die kilo’s er af heb met WW wil ik graag diezelfde levensstijl van WW behouden. πŸ™‚

  Nu ja, allemaal mooie praatjes, maar deze week starten we er Γ©cht mee! En troost je: ik heb ook maar 26 punten per dag (en dan 49 over de week). Maar het zal wel meevallen zeker? πŸ˜‰

  Ik wens je héél veel succes toe! Ik hoop dat je je doel bereikt en hou ons op de hoogte van je vorderingen he! Je weet dat je er niet alleen voorstaat he. πŸ˜‰

  1. Je bent een schat^^ Dat vind ik dus net zo leuk aan WW, als ik zin heb in frietjes oid, mag ik dat gewoon eten πŸ™‚ Zolang ik de rest maar in balans hou dan! Ik ga eens kijken of de BE-versie ook een mobile app heeft, dat zou zo handig zijn! Superveel succes jullie alletwee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
birckenstock-piazza
Birckenstock 2012

Birckenstock 2012: De nieuwe collectie van Birckenstock online bestellen met korting? Dan moet je bij Spartoo zijn! Deze zalig lopende...

Close