Via Uno Cabelli sandalen: heerlijk voor onder je zomerjurkjes

Ken je dat? Dat je een paar schoenen ziet en ze absoluut niet meer uit je hoofd krijgt? Dat heb ik dus met deze leuke sandalen van Via Uno: ze zijn fijn, vrouwelijk en ik heb het idee dat ze onder iedere zomeroutfit passen die ik in gedachten heb! Sinds ik op Beautylab een artikel las over schoenen, begon ik heel erg te letten op wat nou echt goede schoenen zijn, ik kwam tot de conclusie dat ik er niet veel had. De meeste schoenen die ik had, deden snel pijn aan mijn voeten omdat de zolen niet dik genoeg waren of omdat de vorm niet goed was, oftewel was de hak te hoog (als ik veel hoger ga dan 6 centimeter, verkrampen mijn kuiten als een gek),… Jullie begrijpen: ik koop nu alleen nog schoenen met een redelijk dikke zool en een hakhoogte van 6 centimeter. Dit pareltje past perfect in dat plaatje! Photobucket

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rijexamen
Examen praktijk vandaag!

Ik ben al een dik jaar bezig met mijn rijbewijs (in België loopt dat allemaal wat anders dan in Nederland,...

Close