Outfit: casual Friday!

Ik heb al regelmatig bij Sans Online besteld, en iedere keer weer sta ik perplex van de snelheid en service! Als ik vanuit België bestel, heb ik alsnog de bestelling 1 à 2 dagen later binnen! Daar kunnen heel veel webshops een puntje aan zuigen… Deze keer bestelde ik een superleuke blouse van EDC (Esprit)! Hij zit lekker, valt mooi en je kan hem op zoveel leuke manieren combineren! Hier draag ik hem heel casual (ik ging met collega’s lunchen) en dat beviel me enorm! Deze blouse is direct gebombardeerd tot kleerkastfavorietje, en als je snel verderleest, zal je direct zien waarom! Photobucket Het is een beige blouse met een superleuke vorm (hij verbergt ook een buikje, heel fijn) en hij zit heel lekker! Ik ben een enorme fan van Sans Online dameskleding, en zal er binnenkort weer snel eens bestellen 😀 Photobucket Nog een detailfoto waarbij je de plooitjes van het bovenstuk wat beter kan zien: Photobucket

Wat heb ik aan:


 

  • Blouse van Esprit (Sans Online)
  • jeansbroek van H&M (Slim, lichtblauw)
  • laarzen van een plaatselijke schoenenwinkel
  • armband: Forever 21
  • Ring: juwelenwinkeltje in Breda
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
weight-watchers-online-afvallen
Eerste week Weight Watchers online gratis!

Ik ben het al een tijd aan het overwegen: wat gewicht verliezen met de Weight Watchers: ik hoor er in...

Close