Modetrends 2012: Wedge sneakers

Sinds Isabel Marant en Ash ermee op de proppen kwamen, zijn wedge sneakers helemaal hip en niet meer uit het straatbeeld weg te denken: er zijn nu ook veel knock-offs (nepperds, dus) op de markt! Schoenen met een sleehak zijn een hemelse uitvinding: zo loop je toch op hakken en kan je urenlang lekker doorlopen zonder pijn aan je voeten te krijgen, is dat niet heerlijk? I think so! Er zijn veel verschillende soorten en kleuren wedge sneakers: wil je voor een ‘neutralere’ kleur gaan zoals zwart of bruin, of heb je liever een knalkleur wedge sneakers aan je voeten? ash genial wedge sneakers Ash Genial ash cool bis wedge sneakers Ash Cool Bis ash bowie wedge sneakers Ash Bowie manas fannie wedge sneakers Manas fannie

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
damestassenenzo
Damestassenzo.nl : 20% korting op FAB tassen, Buddha to buddha, Cowboysbag, Liebeskind, Supertrash,…

Bij webshop damestassenenzo is er nu een hele leuke kortingscode van 20% waarmee je korting kan krijgen op allerlei leuke...

Close