Mijn FAB portemonnee

Ik had het al beloofd: mijn Fab portemonnee krijgt een plaatsje in de spotlights! Deze portemonnee heb ik nu al ongeveer anderhalf jaar, en ik gebruik hem nog steeds! Hij is groot, roze en heeft een gouden voering (en is versierd met roze hartjes) en van echt leder. fab portemonnee fab portemonnee Ik weet niet zeker of ze deze portemonnee nog verkopen, ik heb nu al wel FAB portemonnees gespot met leuke gouden sterretjes, misschien zijn dat de opvolgers? Enkele webshops waar je Fab kan shoppen: – Van Beek Lederwaren En? Wat vinden jullie van deze portemonnee? Te kitscherig? Of net heel leuk?

5 Comments
  1. Ik zou hem zelf waarschijnlijk even vastnemen in de winkel en er met twinkeloogjes naar kijken maar hem dan ook weer terugleggen. Ik zou hem leuk vinden voor eventjes maar daarna snel beu worden mezelf kennende.
    Maar, ik vind het een echte Katrijn portemonee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pasen
Fijn Pasen!

Goedemorgen honneponnetjes! Ik wens jullie fijne Paasdagen, maar natuurlijk niet zonder jullie met de nodige dosis cuteness en shoptips weer...

Close