Mijn FAB portemonnee

Mijn FAB portemonnee

Ik had het al beloofd: mijn Fab portemonnee krijgt een plaatsje in de spotlights! Deze portemonnee heb ik nu al ongeveer anderhalf jaar, en ik gebruik hem nog steeds! Hij is groot, roze en heeft een gouden voering (en is versierd met roze hartjes) en van echt leder. fab portemonnee fab portemonnee Ik weet niet zeker of ze deze portemonnee nog verkopen, ik heb nu al wel FAB portemonnees gespot met leuke gouden sterretjes, misschien zijn dat de opvolgers? Enkele webshops waar je Fab kan shoppen: – Van Beek Lederwaren En? Wat vinden jullie van deze portemonnee? Te kitscherig? Of net heel leuk?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

5 Comments

 1. April 9, 2012 / 11:56 am

  Heel erg mooi! maar helaas te duur;(

 2. Nathalie
  April 9, 2012 / 2:17 pm

  Ik zou hem zelf waarschijnlijk even vastnemen in de winkel en er met twinkeloogjes naar kijken maar hem dan ook weer terugleggen. Ik zou hem leuk vinden voor eventjes maar daarna snel beu worden mezelf kennende.
  Maar, ik vind het een echte Katrijn portemonee!

  • Glamourista
   April 10, 2012 / 1:33 pm

   Ik dacht dat eerst ook, maar ik vind hem na een jaar nog altijd leuk 😮

 3. michelle
  April 9, 2012 / 5:40 pm

  hij is leuk! en inderdaad groot.
  ik heb een simpel zwart portomoneetje die in mijn broekzak past hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.